STOOT!

De beste hits van nu, grote hits van toen

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor het brede publiek en biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd. De beste hits van nu, grote hits van toen, allemaal een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land.

Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra u het podium nadert. Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a. al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.

In de video kunt u al zien en horen wat de band zoal speelt en met welke kwaliteit en energie, maar dit is nog maar een klein deel van wat u echt kunt verwachten.

Tijdsduur

3 x 50 min.
2 x 60 min.
1 x 90 min.

Prijs

€ 4.995,- excl. 9% BTW
Prijs inprik / licht en geluid tot 300 personen 

*OOK TE BOEKEN MET VJ & LED wall (prijs op aanvraag)

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!