Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing” van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties.

Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel. Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af.
Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden..
Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.
Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken.Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde.

Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.
Hun eerste hit “Vrouwkes” – 2 miljoen keer views op Youtube – werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”.

Tijdsduur

30 min.

Geluid

incl. geluid voor artiest

Prijs op aanvraag

Snollebollekes boeken?