alpenzusjes

De Alpenzusjes

Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan de nieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpress opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee “nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer: Hoemparapapa!

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski!

 

Tijdsduur

30 minuten

Geluid

Inclusief geluid voor artiest

Prijs

€ 1.695,- excl. 6% BTW

 

Vanaf gage/prijs, neem voor meerdere mogelijkheden contact op!

 

BOEK NU!
MEER ENTERTAINMENT!

 

CATEGORY Feest en Carnaval