Legends

Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen.

€ 3.995,- excl.9% BTW
Inprik

Waterproof Shampoo

De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.

€ 3.695,- excl.9% BTW
Inprik

De Heeren Van Aemstel Band

In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op andere mooie locaties in het land hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band.

€ prijs op aanvraag

STOOT!

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor het brede publiek en biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd.

€ 3.695,- excl. 9% Btw
Inclusief licht en geluid tot 300 personen of inprik

De Bijtels

De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of waar dan ook, ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek.

€ 3.295,- excl. 9% BTW
Inclusief licht & geluid tot 400 personen of inprik

De Bounties

De energie op het podium slaat vanzelf over op ieder publiek. Van jong tot oud en van bouwvakker tot boekhouder, niemand kan stil blijven staan tijdens een optreden van de Bounties!

€ 2495,- excl. 9% BTW
Inclusief licht & geluid tot 300 personen of inprik

IMPAKT

Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle grote hits & medleys met veel enthousiasme van het podium af.

€ 2.495,- excl. 9% BTW
Inprik / inclusief licht & geluid tot 300 personen

Still Blue

Twee powervrouwen met een knallende strot in front en vier heren die de energie in jou laten losbarsten als nooit tevoren. Een show van ongekende klasse.

€ 2395,- excl. 9% BTW
Inprik festival

O’nine

O’nine is een van de meest veelbelovende bands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een TOP-evenement te maken!

€ 1.995,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset

Van Eigen Bodem

Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van NU.

€ 1.795,- excl. 9% BTW

Hardcore Vibes Band

Haal je Aussi maar weer van zolder en scheer je kop kaal, want we gaan hakkûh! Hardcore Vibes, bestaande uit 6 gabbers, spelen live alle bekende happy hardcore-nummers uit de jaren 90!

€ 1695,- excl.9% BTW
Inprik

The Fellas

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft.

€ 1.595,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset