De Mannen van Weleer

Wie zijn die Mannen

Weleer:
Waar kenden we deze mannen vroeger van?

DJ Martijn Meeuwis heeft weleer in binnen-en buitenland gedraaid. Hij was een veelgevraagde dj in het uitgaanscircuit in Noord-Brabant en daarbuiten.

MC Frank Matthijsen en dj/producer Joris van Dijk hebben weleer in de top-act Sonic Solutions gezeten en hebben internationale hits op hun naam staan, waaronder hun megahit; the logical song. Deze behaalde de top 3 in de Belgische top 40. Ook hebben ze het podium mogen delen met grote artiesten zoals; Lasgo, Milk Inc, Gigi D’Agostino en Five en hebben ze grote optredens verzorgd in België, Nederland en Engeland voor o.a. MTV, TMF en Tien om te zien. Als producer was Joris van Dijk recentelijk nog mede verantwoordelijk voor Nederlands grootste partynummer: De Toreador.

Heden:
Heden ten dagen hebben de mannen hun krachten gebundeld onder de naam DMVW ofwel De Mannen van Weleer. Met hun uitbundige mixen van de 90’s and 00’s zijn ze een graag geziene gast op (sport)verenigingen, events, festivals, private party’s en menig discotheek of café. In een standaardset van 45 minuten nemen DMWW je mee naar de tijd van “lost memories” en brengen zo jouw event “to he next level”. Een dj-act nodig die het licht bij je uitdoet? Dan zijn DMVW jouw mannen. Buiten het wekelijks optreden, maken de mannen ook nog eigen remixen, waaronder “dansen” met Mike Alderson. Met DMVW is het ouderwets Ouwe Jongens Krentenbrood.

Prijs

Vanaf € 995,- excl.9% BTW
Volgens rider

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!