De Heeren Van Aemstel Band

In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op andere mooie locaties in het land hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band.

€ 5.495,- excl.9% BTW

Legends

Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen.

€ 4.995,- excl.9% BTW
Inprik

Waterproof Shampoo

De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.

€ 4.795,- excl.9% BTW
Inprik

Mad Men

Kapot gaan was nog nooit zó lekker. Bizarre lichtshows, een special effects-arsenaal waar je het warm van krijgt en een show om he-le-maal uit je plaat te gaan. Mad Men heeft maar één doel: neem morgen maar een dagje vrij. Rock, hip-hop, hardstyle, pop, metal, Nederlandstalig, de genres vliegen je om de oren in deze keiharde liveshow.

Pak een drankje, dans je kapot, schreeuw de longen uit je lijf, wij bellen je baas wel. Join the madness.

€ 4.495,- excl.9% BTW
Inprik

The Juliets

90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band die bekend staat als een onuitputbare explosie die het publiek weet te entertainen met de beste singalongs van gisteren en vandaag.

€ 4.595,- excl. 9% BTW
Festival inprikset

STOOT!

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor het brede publiek en biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd.

€ 4.495,- excl. 9% Btw
Inclusief licht en geluid tot 300 personen of inprik

De Bounties

De energie op het podium slaat vanzelf over op ieder publiek. Van jong tot oud en van bouwvakker tot boekhouder, niemand kan stil blijven staan tijdens een optreden van de Bounties!

€ 3.695,- excl. 9% BTW
Inclusief licht & geluid tot 300 personen of inprik

IMPAKT

Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle grote hits & medleys met veel enthousiasme van het podium af.

€ 3.695,- excl. 9% BTW
Inprik / inclusief licht & geluid tot 300 personen

Still Blue

Twee powervrouwen met een knallende strot in front en vier heren die de energie in jou laten losbarsten als nooit tevoren. Een show van ongekende klasse.

€ 3.495,- excl. 9% BTW
Inprik festival

De Bijtels

De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of waar dan ook, ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek.

€ 3.495,- excl. 9% BTW
Inclusief licht & geluid tot 400 personen of inprik

Cover The Cage

Deze band neemt je mee in een muzikale rollercoaster waar de vonken vanaf vliegen! Vol heerlijke guilty pleasures, de grootste hits en gillende gitaren. Dit alles verwerkt in non-stop medleys waar iedereen schaamteloos op losgaat. Van goud naar fout, van 80s tot vandaag, van rocken tot hakken, niets is Cover The Cage te gek!

€ 2.995,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 200 personen / festival inprikset

O’nine

O’nine is een van de meest veelbelovende bands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een TOP-evenement te maken!

€ 2.795,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset

RuigTuig

Deze gasten vonden elkaar op het Haags conservatorium. Alle vijf delen ze de liefde voor pop- en rockhits van nu en vroeger. Van bruiloft tot het café om de hoek en van festival tot de feesttent in het gezelligste dorp van Nederland… RuigTuig zet ieder feestje op z’n kop!

€ 2.595,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset

Hardcore Vibes Band

Haal je Aussi maar weer van zolder en scheer je kop kaal, want we gaan hakkûh! Hardcore Vibes, bestaande uit 6 gabbers, spelen live alle bekende happy hardcore-nummers uit de jaren 90!

€ 2.195,- excl.9% BTW
Inprik

Afslag 20

Afslag 20 is de juiste afslag naar een avond vol hits van Nederlandse bodem. De Nederlandse popgeschiedenis staat bol van meezingers, evergreens, rock classics en schitterende ballads en Afslag 20 kiest de beste setlist uit dit brede repertoire.

€ 2.195,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset

Van Eigen Bodem

Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van NU.

€ 1.995,- excl. 9% BTW

The Fellas

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft.

€ 1.795,- excl. 9% BTW
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset

Small Talk Solutions

Small Talk Solutions

Heb je een borrel en wil je live muziek, maar tevens lekker kunnen kletsen met zakelijke relaties, vrienden of kennissen? Dan is Small Talk Solutions de perfecte invulling. Uit een poule van getalenteerde en conservatorium-geschoolde muzikanten/artiesten verzorgt deze act een heerlijk, ongeforceerd optreden.

€ 1.295,- excl. 9% BTW (prijs als duo, inclusief  piano & kleine geluidset) 


€ 1.595,- excl. 9% BTW (prijs als trio, inclusief  piano & kleine geluidset) 

SHE!

SHE! Vijf meiden, één taak; keer op keer de tent op zń kop!
SHE! is de nieuwe livesensatie van Nederland en brengt je op hoog niveau hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow. Muzikale medleys en mashups vliegen je om je oren terwijl je kijkt naar een show van een energieke band ondergedompeld in een gelikte lichtshow en special effects. Deze dames zijn klaar om iedereen alle hoeken van de feesttent te laten zien. Geen tent? Geen probleem! Ook met zalen, pleinen en festivals kan deze band op topniveau uit de voeten!
SHE! is HERE!

€ 2.995,- excl. 9% BTW
Inclusief festival inprikset