Xander de Buisonjé

Xander de Buisonje is een zeer populaire zanger. Hij werd in 1998 in 1 keer bekend door het liedje “Hou me vast”, dat goed scoorde in de hitlijsten. Dat was toen hij nog bij de band Volumia zong.

Prijs op aanvraag

Vengaboys

Het is de hoogste tijd dat de belangrijke encyclopedieën bij het woord “PARTY” een foto van de Vengaboys afdrukken. Al sinds de eerste tekenen van het Venga-isme in begin jaren negentig het levenslicht zagen, hangt er een constante party-vibe rond de leden

Prijs op aanvraag

2 Unlimited

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’.

Prijs op aanvraag

2 Brothers on the 4th Floor

In de begin jaren negentig scoren de “2 Brothers on the 4th Floor” welke opgericht word door de broers Martin & Bobby Boer een tweetal hits in Nederland met Turn Da Music Up en Can’t Help Myself .

Prijs op aanvraag

Gerard Joling

Gerard Joling

Gerard is een van Nederlands meest geliefde celebrity’s en een waar showbizzfenomeen die altijd dicht bij de mensen staat. Met zijn humor en zelfspot neemt hij iedereen voor zich in en met zijn repertoire van louter hits maakt hij er altijd een feest van!

Prijs op aanvraag

André Hazes

André Hazes is dé Nederlandse zanger, zoon van volkszanger André Hazes sr.
Bekend om zijn hits: Mijn Beste Vriend, Leef, Wijzer en Anders.

Prijs op aanvraag

Wolter Kroes

Wolter Kroes heeft zich de afgelopen twintig jaar getransformeerd van vrolijk fuifnummer tot rasvertolker van het Nederlandstalige levenslied met een eigen popsound.

Prijs op aanvraag

Het Feestteam

Het Feestteam is al jaren een act welk ieder feest tot een waar knallend einde brengt. Al sinds eind jaren 90 weet het Feestteam met meer dan 75 feesthits keer op keer van elke evenement een feest te maken.

Prijs op aanvraag

Snollebollekes

Snollebollekes is een van de  populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts!

Prijs op aanvraag

Ferry de Lits

Met de single “Joana” krijgt Ferry de Lits voor het eerst publieke bekendheid en staat in 2008 met deze vlotte single ruim 7 weken in de Single Top 100.

Prijs op aanvraag

Lawineboys

Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen werden de meeste feestnummers luidkeels meegezongen.

Prijs op aanvraag

Gebroeders Ko

Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw feestavond? Zij, Ton en Gerard Koopmans, zijn inderdaad broers en komen graag voor een heerlijk feest zorgen.

Prijs op aanvraag

Henk Dissel

Henk Dissel werd bekend dankzij zijn optreden bij TROS Sterren.nl Academy. Veel van zijn singles daarna kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders. Ondertussen is Henk Dissel een begrip: met uitverkochte shows.

Prijs op aanvraag

Arjon Oostrom

Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Door zijn succesvolle feestplaten maakt Arjon er live altijd een geweldig feest van: van kroeg tot festival.

Prijs op aanvraag

Helemaal Top

Dé feestact die elk publiek volledig inpakt en van links naar rechts laat gaan. Met verrassende Engelstalige en Nederlandstalige medleys wordt elke gelegenheid een feest!

Prijs op aanvraag