WW

Weekend Warriors

 

Weekend Warriors is de nieuwste sensatie op de Nederlandse festivalbodem. Met militaire precisie vuren deze podiumdieren een explosieve show met een onevenaarbare hitdichtheid op je af. Een staakt-het-feesten is uitgesloten!

Bewapend met een niet aflatend enthousiasme en een overdosis energie spelen de WARRIORS ieder weekend alsof het hun laatste is: af en toe hard en vuig, af en toe wat chaotisch, maar altijd met een flinke dosis humor en interactie. Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind, naadloos aan elkaar gesmeed tot een anderhalf uur durende liveshow. Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd.

WEEKEND WARRIORS voelen zich overal thuis. Feesttenten, studentenfeesten en festivals stonden al op het programma, maar ook Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw gingen al plat. Check de agenda voor shows bij jou in de buurt of vul het boekingsformulier in voor een feestlift van jouw evenement.

 

TIJDSDUUR

90 min.

GELUID

Inclusief geluid voor artiest

PRIJS

€ 2.750 excl. BTW

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

 

BOEK NU!

CATEGORY